NEWSTRAP.GR

«Φραγή εξερχομένων κλήσεων» στο Υπουργείο Παιδείας

E-mail Εκτύπωση PDF

 

1Diamantopoulou 1newstrap

Ας είσαι και Υπουργός... τσάμπα με τις ώρες στο κινητό τηλέφωνο δεν μπορείς να μιλάς!

Διακόπηκαν -λέει το ρεπορτάζ-τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα  της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, καθώς οι  «φουσκωμένοι» λογαριασμοί, δεν εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό συνέδριο και δεν πληρώθηκαν.

Έτσι, η συμβεβλημένη με το Υπουργείο εταιρεία, διέκοψε τις συνδέσεις, με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, γραμματείς, συνεργάτες και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες,   να συνεννοούνται πλέον μόνον μέσω των σταθερών και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.

Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά! Γιατί με τα χάλια της οικονομίας μπορεί να χρειαστεί να διδάσκονται στα σχολεία τα ...σήματα μορς !

Πάντως το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών

υπηρεσιακών τηλεφώνων έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη πολλές φορές, αλλά πάντοτε υποτροπιάζει η κατάσταση, μόλις το θέμα φύγει από την επικαιρότητα..

Το καλοκαίρι , η έγκριση  ποσού δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, για τα τηλέφωνα του γραφείου του Β. Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κυρίου Πάγκαλου,έγινε αφορμή συζητήσεων επί συζητήσεων στα «παράθυρα» των ειδήσεων, όπως και τα τσουχτερά γενικά ετήσια έξοδα  των γραφείων των κυρίων Πάγκαλου και Βενιζέλου, αλλά δε μάθαμε στη συνέχεια αν ακολούθησαν οι επιβεβλημένες περικοπές..

Μόλις σήμερα, αρχίζει να παίρνει «σχήμα» η φημολογία για μείωση του εφ΄ άπαξ ακόμη και μέχρι 30% . Ο υποψήφιος συνταξιούχος, που υποστήριξε με κρατήσεις, μια ολόκληρη ζωή το ποσόν που θα του εξασφάλιζε άνετα γηρατειά ή θα τον απάλλασσε από το στεγαστικό ή θα πάντρευε ένα παιδί, τρέμει για το τι χρήμα θα λάβει τελικώς στο χέρι και αν θα προλάβει να πληρωθεί !

Είναι παραπάνω από προκλητικό, είναι ΑΙΣΧΡΟ, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, να  ακούμε ότι η ανούσια «φλυαρία» κάποιων στο τηλέφωνο, στοιχίζει τόσο πολύ, που δεν εγκρίνεται η πληρωμή των λογαριασμών από το Ελεγκτικό συνέδριο!

Θα μου πείτε τι να γίνει, πως θα επικοινωνούν ; Όπως κάθε τίμιος εργαζόμενος, να χρεώνουν  τα προσωπικά τους κινητά! Να κόψουν τις πελατειακές “παρλάτες” με ψηφοφόρους! Να κλείσουν τα γραφεία τους και να περιοριστούν στους χώρους του Κοινοβουλίου ή των Υπουργείων που υπηρετούν! Και να αρχίσουν ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, όχι να μας δουλεύουν!

Αν αυτά δε βολεύουν την Άννα ,την Εύη, τον Κώστα, το Γιώργο, το Μάκη ή τον φούφουτο, μία είναι η λύση : Να εγκαταλείψουν την πολιτική! Δε θα χάσει δα και η Βενετιά βελόνι...

Add comment


Security code
Refresh