NEWSTRAP.GR

Θα δικαιωθείς!Μία επιστολή που ραγίζει καρδιές! –ενας συνταξιούχος φαρμακοποιός γράφει στον αυτόχειρα….

E-mail Εκτύπωση PDF

1dikaioΕπιμέλεια Μάνια Τσαβλίδου

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !

Ο ελληνικός λαός  μαζί  με τους άλλους λαούς  της Ευρώπης, θα τιμωρήσει τους ηθικούς αυτουργούς της ηρωικής πράξης σου.

Συμφωνεί  μαζί σου και επισημαίνει ότι στην κυριολεξία είναι οι πραγματικοί αυτουργοί, υπάλληλοι  εντολοδόχοι της Τρόικας και ΔΝΤ, δήμιοι της εξόντωσης του.

Αλήθεια τα χρήματα που φτάσανε στις ελβετικές τράπεζες  δεν ανήκουν και στα Ασφαλιστικά Ταμεία ;  δεν είναι περιουσία του λαού; Το Σύνταγμα της χώρας αναφέρει ρητά το ακατάσχετο της δημόσιας περιουσίας και της περιουσίας, ιδιοκτησίας των Πολιτών.

Αλήθεια πια πραγματική κυβερνητική πολιτική συνάδει  με τον πατριωτισμό του λαού μας? Αν στη θέση τους για παράδειγμα είμαστε απλοί πολίτες θα μας είχανε φυλακίσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σαν αυτά που φτιάχνουν για τους μετανάστες;

Βλέπετε αυτοί καλύπτονται με την ασυλία που τους παρέχει ο ΝΟΜΟΣ!!!

Δεν έχετε τσίπα πάνω σας, τα βάζετε πάντα με τους αδύνατους: ΓΕΡΟΝΤΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΑΙΔΙΑ και προστατεύετε τα αφεντικά σας,45% ανεργία στην  νεολαία μας.

Όχι μόνο δεν ντρέπεστε αλλά συνεχίζετε και μετά τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου να προκαλείτε μέσα από τα κανάλια.

Φτάνει  πια, δεν πρόκειται να πιαστεί κανείς κορόιδο. Όσοι συνεχίζουν να σας στηρίζουν θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να λογοδοτήσουν στα παιδιά τους.

Εμείς οι συνταξιούχοι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι της χώρας αδελφωμένοι με τους εργαζόμενους αγρότες, εργάτες και τη νεολαία δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε το νόημα που μας κληρονόμησες.  

Η πρώτη γεύση στις επικείμενες εκλογές και έπεται συνέχεια. ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.

Με βαθειά θλίψη

Παπαμιχαήλ Ηλίας

Συνταξιούχος Φαρμακοποιός

Συνδικαλιστής

Add comment


Security code
Refresh