NEWSTRAP.GR

Απόψεις

Η αποχή δυναμώνει το δικομματισμό

E-mail Εκτύπωση PDF
 

apoxiΗ αγωνία των δυο εξουσιαστικών κομμάτων είναι εαν θα εκφραστεί την Κυριακή στις κάλπες η λαϊκή αγανάκτηση που κυριαρχεί στους πολίτες για τα σκληρά μέτρα που πήραν στην αρχή του 2010 - το ΠΑΣΟΚ μόνο του και μετά το Νοέμβρη του 2011 με την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας.

Μην περιμένουμε θαύματα από τις εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

Του Θύμιου Παπανικολάου

 

Τα ιστολόγια τείνουν να γίνουν χειρότερα και από τα μεγάλα λαρύγγια του καθεστώτος, ιδιαίτερα αυτά της δημοσιογραφικής, «πλουραλιστικής ενημέρωσης».

Η Νέα Τάξη πραγμάτων κι οι …Έλληνες Πολιτικοί

E-mail Εκτύπωση PDF

ellinesneworderΕπιμέλεια: Ο «Πεφωτισμένος»                         

«Είναι απίστευτο – θα έλεγα αδιανόητο – μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι έλληνες πολιτικοί, για να διατηρήσουν το κόμμα τους στην εξουσία, έστω και μια εβδομάδα παραπάνω: Μπορούν να θυσιάσουν την πατρίδα τους…»

Τζώρτζ Χόρτον, Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Σμύρνη το 1922

 

Η «Ψωροκώσταινα» και οι χλιδάτοι σωτήρες της.

E-mail Εκτύπωση PDF

griaΤου Αναστάσιου Φαραντάτου, Σχη ε.α

Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου προς οπαδούς του κόμματός του: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου».( http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1486368 )

Το Ισοδύναμο του Έλληνα

E-mail Εκτύπωση PDF

sotiresΤου Αντιστράτηγου (ε.α) Στέλιου Καστραντά *

Απομένουν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την 6η Μαΐου ,ημέρα των εθνικών εκλογών, όπου με ανάμεικτα συναισθήματα οργής, θυμού ,αγανάκτησης,απογοήτευσης, απελπισίας , απαισιοδοξίας και έντονης αβεβαιότητας και προβληματισμού,

Μαυρίστε τους !!

E-mail Εκτύπωση PDF

mavrismablack1Γράφει ο Περσεύς Δίγαμμα

  Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός καλείται με την ψήφο του να εκλέξει μια κυβέρνηση, που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Οι εκλογές δεν μπορεί να είναι πιο ευχάριστες από το σεξ

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesexΓράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

 

 Οι εκλογές δεν μπορεί να είναι πιο ευχάριστες π.χ. από το σεξ ή μπορούν να είναι λίγο πιο ευχάριστες από μια μακαρονάδα aglοlio, olio peperoncino με καλή παρέα.

ΣΥΡΙΖΑ: Το τελευταίο σωσίβιο του καθεστώτος

E-mail Εκτύπωση PDF

Του Θύμιου Παπανικολάου

                Η ιστορία έχει αποφανθεί τελεσίδικα: Πάντα όταν το κυβερνητικό οικοδόμημα του καπιταλισμού βρισκόταν στο χείλος της κατάρρευσης έσπευδε η «αριστερά» (σοσιαλδημοκρατική ή σταλινική) και το διέσωζε δια μέσου των «Λαϊκών Μετώπων».

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL