NEWSTRAP.GR

Μαθημένος από ... μωρό στη Business Class, ο Νικητιάδης

E-mail Εκτύπωση PDF

1P3_Orion_1Δεν πάει να βουλιάζει η Ελληνική οικονομία... Δεν πάει να περιμένουν οι σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι του Λ. Παπαδήμου, από την ασπιρίνη του μικρο-συνταξιούχου και από τον κατώτατο μισθό ενός νέου εργαζόμενου, να σωθεί η «τρύπια βάρκα « της οικονομίας της χώρας... Μερικοί έχουν για «χαβά» τους ακόμη να ζουν ανεπηρέαστοι από ... κοψίματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες ελπίζουμε να μην είναι αληθινές,  ο υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, Γιώργος Νικητιάδης εξακολουθεί, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, να αποφεύγει το «στρίμωγμα» της οικονομικής θέσης και να προτιμάει την άνεση και την εξυπηρέτηση που προσφέρει η Β.Class, «σκορπίζοντας» στον αέρα, αρκετές χιλιάδες Ευρώ, βάλε συνεργάτες ξενοδοχεία , γεύματα, δείπνα κλπ.

εν αντιλέγουμε ότι το συγκεκριμένο Υπουργείο έχει και μία σχετική αίγλη γενικώς ως Πολιτισμού και τουρισμού.

Αλλά τώρα , στην παρούσα συγκυρία, με τους εργαζόμενους στην άλλοτε κραταιή Τουριστική βιομηχανία της χώρας υποαπασχολούμενους μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και τους ξενοδόχους να «πιάνουνε» ταβάνι από τα τρέχοντα ακάλυπτα έξοδα, οι «χλιδάτες» πτήσεις Υπουργών, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

Δεν είναι βεβαίως το μόνο κυβερνητικό στέλεχος ο κ. Νικητιάδης, που δείχνει να μη συμμερίζεται το πρόβλημα της ήδη φτωχής και όχι προς πτώχευση Κοινωνίας.

Φαίνεται ότι είναι πολλοί εκείνοι που «κλείδωσαν» στο μυαλό τους τη ρήση του Πρωθυπουργού τους ΓΑΠ, ότι λεφτά υπάρχουν!

Κάτι τέτοια αντιλαμβάνονται και οι «εισβολείς» του ΔΝΤ και κόβουν –κόβουν , μέχρι που να φθάσουν την Ελλάδα στον άπατο και μεις να κόψουμε τις φλέβες μας!

Add comment


Security code
Refresh