NEWSTRAP.GR

Ένας τόνος χασίς "στα ανοιχτά" του Αντιρρίου

E-mail Print PDF

Της Έρρικας Ρούσσου

Έναν τό
νο ινδικής κάνναβης εντόπισαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση σε ερημική παραλία του Αντιρρίου.

 

 

Αντίρριο, αργά τη νύχτα. Οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πρεβέζης, Λευκάδος και Πάτρας θα συνεργαστούν υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος. Στόχος: Ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, μήκους 11 μέτρων, με δύο μηχανές 350 ίππων η κάθε μία. Θα το εντοπίσουν στην ελληνοαλβανική μεθώριο και θα το καταδιώξουν στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Νωρίς το πρωί θα το ακινητοποιήσουν στην παραλία Ρίζα Αντιρρίου.

Μέσα σε σακούλες, ποσότητα χασίς, βάρους ενός τόνου, αλλά και ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ θα βρεθούν μέσα στο σκάφος. Ο χειριστής του θα καταφέρει να ξεφύγει, ωστόσο, στην ίδια περιοχή εντοπίζεται κλειστό φορτηγό, το οποίο -σύμφωνα με το Λιμενικό- προοριζόταν για την παραλαβή των ναρκωτικών και τον ανεφοδιασμό τού ταχυπλόου με καύσιμα.

Ο οδηγός τού οχήματος θα συλληφθεί.

Πληροφορίες του Λιμενικού, εξηγούν ότι το διεθνές κύκλωμα είχε εισάγει την ποσότητα τού χασίς από την Αλβανία, ενώ εκτιμάται ότι θα τη διακινούσε σε διάφορες περιοχές τής χώρας.

Add comment


Security code
Refresh

Hotel Dolphin St. Georgio - Antiparos

11dgaeg

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω της εφημερίδας μας και θα έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ  10% στην τιμή.