NEWSTRAP.GR

Τσαρλατανισμοί Καρατζαφέρη

E-mail Εκτύπωση PDF

1Karatzaferis_1Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης διαρρέει από χθες πως "θα αποσυρθεί" από την κυβέρνηση. Αλλά προσθέτει πως θα εξακολουθήσει να την στηρίζει, Εδώ και λίγη ώρα παραχωρεί  συνέντευξη τύπου για να ... μοιράσει το εγχειρίδιο της ... κολοτούμπας σε όλους τους Έλληνες. Είδε τα ζόρια ο πρώην κομφερασιέ – και νυν "θεσμικός" όμοιος και ξεμακραίνει από τον υπάλληλο της Βέρμαχτ, Θείο Λουκά, αν και το στυλ διακυβέρνησης του πάει πολύ, του κ. Καρατζαφέρη. Χούντα, ενδοτισμός, πρακτοριλίκια...

Πριν από λίγο πέρασε το κατώφλι το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου και ο θεατρινισμός του, αποκαλύφθηκε από την πρώτη στιγμή:"Ο Θεός ... να βάλει το χέρι του γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθειά Του τούτες τις ώρες. Ίσως να είναι και ο μόνος που θα μπορούσε να βρει άκρη και λύση στο αδιέξοδο της χώρας."

Έτσι ερμήνευσαν την κίνηση του Καρατζαφέρη να επισκεφθεί σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κρατώντας στο χέρι την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου του ... θαυματουργού.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι σε εξέλιξη και θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του κ. Καρατζαφέρη στην οποία θα ανακοινώσει τις προθέσεις του κόμματός του σχετικά με την συμμετοχή του στην μεταβατική κυβέρνηση, ενώ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών.

Add comment


Security code
Refresh