NEWSTRAP.GR

Μεσάνυχτα η “τελετή” παράδοσης της χώρας στους αποικιοκράτες

E-mail Εκτύπωση PDF

Γράφει η Νάνσυ Καλαφάτη1papadim

Χωρίς περιστροφές, η αλήθεια επιτέλους ακούστηκε από τους συνεταίρους, Μέρκελ Σαρκοζί: Σε ειδικό λογαριασμό τα χρήματα του νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, για να πληρώνονται εγκαίρως και χωρίς έκπτωση τα χρέη.

Όπερ σημαίνει, ότι ακόμη και στην περίπτωση που η χώρα θα κηρύξει ΚΑΙ επισήμως πτώχευση, η Αθήνα ΔΕ θα ακουμπάει ούτε σέντς από τα ποσά του Ταμείου Διάσωσης.

Είναι θέμα αποκλειστικά της Αθήνας, της νυν ή όποιας άλλης κυβέρνησης πως θα καλύψει από αύριο το εσωτερικό έλλειμμα! Που θα βρίσκει χρήματα για πληρωμές συντάξεων και μισθών, πως θα πληρώνει τους πιστωτές του Ελληνικού κράτους.

Με άλλα λόγια:

Η Ευρώπη τους χαρακτηρίζει ψεύτες, ανίκανους και ανέντιμους ! Τους γυρίζει την πλάτη και τους φτύνει και αυτοί θαρρούν ότι ...ψιχαλίζει!

Παρ΄ όλα αυτά αντί θα έχουν το θάρρος να πουν "ήμαρτον Ελληνικέ Λαέ "να παραιτηθούν και να σηκωθούν να φύγουν, με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με την τρόικα για το πως θα κάνουν εκ του ασφαλούς πιο άθλια τη ζωή ενός Λαού, τον οποίο επί σχεδόν πενήντα χρόνια καταληστεύουν, προδίδουν, κοροϊδεύουν, τον συμπαρασύρουν σε ένα αναίσχυντο τρόπο ζωής, απαξιώνουν συστηματικά την κάθε αξία του και κάθε τι που θυμίζει πραγματική Ελλάδα και πραγματικούς Έλληνες.

Με ύφος "σπουδαίας γαλοπούλας" που φουσκώνει τα φτερά για να μας φοβίσει, συνεχίζουν να συσκέπτονται στου Μαξίμου. Προφανώς για να βρουν τον πιο πειστικό τρόπο και να μας πουν πως έπραξαν το καθήκον τους , αλλά εμείς μόνοι μας πρέπει από δω και στο εξής κόβουμε το λαιμό μας, για το δύσμοιρο αύριο που μας ετοίμασαν.

Σήμερα οι Financial Times προβάλουν πρωτοσέλιδα την πρόταση Σαρκοζί Μέρκελ για το ειδικό ταμείο "λογαριασμού αποπληρωμών του Ελληνικού χρέους. Εκείνο το οποίο τονίζεται κυρίως είναι ότι, οι ηγέτες των δύο χωρών δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Πολιτική ηγεσία που τούτη την ώρα διαπραγματεύεται με την τρόικα.

Αλλά τι ακριβώς διαπραγματεύεται; Πουθενά αυτές τις μέρες δε γίνεται νύξη για την περίφημη ανάπτυξη! Ακούμε μόνον στερεότυπες φράσεις για ανταγωνιστικότητα. Παραμερίζονται όλες οι φωνές που περιγράφουν τις παγίδες που έχουν χρονίσει στην Ελληνική πραγματικότητα και ποδηγετούν κάθε υγιή προσπάθεια εξυγίανσης της πραγματικής Οικονομίας.

Οι άνθρωποι που απέτυχαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ σαν ηγέτες, διαπραγματεύονται ΔΥΣΤΥΧΩΣ τούτη την ώρα, τον ηπιότερο τρόπο παράδοσης της χώρας και μετατροπής της σε μια παράδοξη -ακόμη σε στάδιο πειράματος- αποικία.

Μετά και την πρόταση Μερ-κοζί, που σήμερα εξετάζεται και γίνεται αποδεκτή και από άλλους ηγέτες, δεν υπάρχει λόγος ούτε καν παρουσίας κάποιου Ευρωπαίου επόπτη- ελεγκτή!

Το ειδικό ταμείο θα είναι η "θυρίδα" των Μερκοζί, του ΔΝΤ και των ΗΠΑ.αυτοί θα κρατούν και το ειδικό κλειδί Αναλόγως του εκβιασμού που θα επιχειρούν σε βάρος μας , προκειμένου να ενισχύσουν τα συμφέροντα των χωρών τους, θα ανοίγουν και τον κωδικό παροχών.

Κατά τα άλλα, θα είμαστε μέρος ακόμη της Ευρωπαϊκής οικογένειας και το Ευρώ θα διακινείται ελευθέρως στα χέρια μιας μικρής αλλά επιτήδειας ελιτ.

Να μου το θυμηθείτε: Οι συνεταιριζόμενοι- σύσκεπτόμενοι του Μαξίμου, μετά τα Μεσάνυχτα θα υπογράψουν...

Την ώρα δηλαδή που ο κοσμάκης θα βλέπει τους εφιάλτες του, που όλοι αυτοί οι αποτυχημένοι του στέλνουν. Τα ερωτήματα σαφή και μελανά: Αυτοί οι αποτυχημένοι στις πολιτικές τους, πως είναι δυνατόν να επετύχουν τώρα; Πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι θα μας παραπείσουν με εύγλωττα συνθήματα και κροκοδείλια δάκρυα;

Δεν μπορούν! Γι αυτό και βράδυ θα υπογράψουν για το νέο είδος της "αποικία Ελλάς ΑΕ".

Άλλα μέσα στο τραγικό των εξελίξεων- καθώς από αύριο θα είμαστε και ανεπισήμως φτωχοί με τις υπογραφές τους- οι Ευρωπαίοι συνέταιροι, τους εκδικήθηκαν:

Τους αποκόπτουν από το δικαίωμα διαχείρισης χρημάτων , που αφελώς πίστευαν ότι θα διοχέτευαν όπου εκείνοι νόμιζαν,προκειμένου να παραμείνουν καθεστώς, όπως έκαναν και στο παρελθόν. Μόνο που από αύριο θα είναι ακόμη πιο αποκαλυπτική η γύμνια και η ανικανότητά τους.

Έτσι όπως αργά το βράδυ απόψε, θα βάλουν τις υπογραφές τους για παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους,έτσι βράδυ μάλλον και θα μας εγκαταλείψουν, επειδή στον επόμενο γύρο μέτρων του Ιουνίου- όπως τα στελέχη τους ήδη ομολογούν- δε θα τους χωρά πλέον αυτός ο Τόπος!

Add comment


Security code
Refresh