NEWSTRAP.GR

Η ανοχή τελειώνει στους οίκους που πολλαπλασιάζονται

E-mail Εκτύπωση PDF

oikoiΡεπορτάζ: Έρρικα Ρούσσου

Ένας οίκος ανοχής και μία μέρα...αυτή των εκλογών-βεβαίως, βεβαίως-.
Έλεγχοι, διαπομπεύσεις ιερόδουλων, σπόντες Υπουργών για τα μάτια της...ψήφου. Και μέσα σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα...η αλήθεια.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει ότι συνυπολογίζοντας τα στούντιο, οι οίκοι ανοχής που δεν υφίσταντο τον υποχρεωτικό αντιαφροδισιακό έλεγχο, αγγίζουν τους 600! Από αυτούς, άδεια λειτουργίας δε διαθέτει κανένας-άδεια; Τους ζήτησαν και άδεια και αφροδισιακό έλεγχο; Ρε παιδιά, άντε να τελειώνουν αυτές οι εκλογές!-.

Οι υγειονομικοί έλεγχοι, όπως αναφέρει το Έθνος, δείχνουν ότι τα ποσοστά των νόμιμα εκδιδομένων που υποβάλλονται στις τακτικές ιατρικές εξετάσεις είναι λίγο πάνω από 40%.

Κι ο Δήμος Αθηναίων, όμως, από τη "διαφανή" μεριά του, ενημέρωσε ότι υπολογίζεται πως λειτουργούν τουλάχιστον 315 παράνομοι οίκοι ανοχής εντός των ορίων του.
Μόνο το 2011, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, ύστερα από συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο, εξέδωσαν αποφάσεις για τη σφράγιση 87 τέτοιων οικημάτων, σφραγίστηκαν 82, ενώ χρειάστηκε να γίνουν και 196 επανασφραγίσεις κτιρίων.

Μια ρητορική, μάλλον ερώτηση: Είναι πολλοί, αλλά τους γνωρίζει. Είναι παράνομοι, αλλά τους αφήνει να λειτουργούν. Για ποιο λόγο, λοιπόν, το ανακοινώνει; Περιμένει μπράβο; Ή μήπως να νιώσουμε ικανοποίηση ότι από τα σφραγίσματα;- κύριε, "οδοντίατρε", Εκτίθεστε!-


Στο μεταξύ χτες οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ αποκάλυψαν ακόμα πέντε οροθετικές ιερόδουλες, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στις 17.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ήδη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των πέντε ιερόδουλων.

Οι τρεις Ελληνίδες, μία Βουλγάρα και μία Ρωσίδα παραπέμφθηκαν στον ανακριτή. Ενώ, την Παρασκευή απολογούνται, άλλες 11 οροθετικές ιερόδουλες.

Ας αρχίσει και πάλι η κοκορομαχία μεταξύ υπευθύνων και ο γύρος των φωτογραφιών. Έφτασαν να κρύβονται πίσω από αυτές τις κοπέλες. Κάπου ειπώθηκε ότι έγινε για την προφύλαξη της δημόσιας Υγείας. Στο όνομα αυτής λοιπόν, αναμένουμε φατσούλες Υπουργών, Πρωθυπουργών, αστυνομικών, δικαστικών, παραγόντων... που συνέβαλαν στη σημερινή "ίωση" που λέγεται "παράγκα".

Αλλά μιας και ήδη το αντιβιοτικό ξεκίνησε, αναμένουμε μετά την Κυριακή, να αρχίσει να επιδρά.

Add comment


Security code
Refresh