NEWSTRAP.GR

Γιάννης Δημαράς: "Το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Έλληνες, δεν υποκύπτουν σε ψευτοδιλήμματα περί ακυβερνησίας και χάους"

E-mail Εκτύπωση PDF

Ευγνώμων αλλά και έτοιμος να υπ1dimarasερασπιστεί όσους τον εμπιστεύτηκαν, δηλώνει ο Γιάννης Δημαράς. Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, αναφέρει:

"Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κι εγώ προσωπικώς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τον έντιμο και πατριωτικό αγώνα, που δώσατε κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας προς τις κάλπες.

Όλοι μαζί, δώσαμε διαπιστευτήρια ήθους και ενότητας. Πρώτοι εμείς, ζητήσαμε τη συγκρότηση ενιαίου πατριωτικού μετώπου, για να προστατευτεί η Ελλάδα, από όλους όσοι επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μας. Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Έλληνες, δεν υποκύπτουν σε ψευτοδιλήμματα περί ακυβερνησίας και χάους.

Παρά τον ληστρικό εκλογικό νόμο και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, εκλέξαμε δύο βουλευτές στο ψηφοδέλτιο συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τον Πρόεδρο του Άρματος και τον υπεύθυνο Πολιτισμού Παύλο Κοντογιαννίδη.

Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδας, μόλις ξεκίνησε. Ο δρόμος μπροστά μας απλώνεται μακρύς και δύσκολος. Ο λαός μας, είπε βροντερά το μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές του Mνημονίου. Τώρα, είναι η σειρά των εκλεγμένων βουλευτών, να αρθούν στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων.

Κόντρα στις τακτικές εκφοβισμού. Κόντρα στους πολιτικούς συσχετισμούς που επιχειρούν να διαμορφώσουν τα ΜΜΕ προς όφελος των συμφερόντων των ιδιοκτητών τους.

Σας ευχαριστώ, για την πίστη σας στον αγώνα μας. Σας ευχαριστώ, για την κατάθεση της ψυχής σας, στην κοινή μας αγωνία για το αύριο. Συνεχίζουμε μαζί, ενωμένοι με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας. Το Άρμα προχωρά στον έντιμο δρόμο που χάραξε. Σας θέλει και σας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!"

Add comment


Security code
Refresh