NEWSTRAP.GR

Έρχεται κίνηση ματ του Π. Καμμένου, με Βαρουφάκη στη Β' Αθηνών

E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

varoufakisΤου Γιάννη Βασιλακόπουλου

Κίνηση – ματ αποτελεί, αν επιβεβαιωθεί,  για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, η φημολογούμενη ένταξη στο νέο πολιτικό σχήμα του σημαντικού Οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη.

  Η εξέλιξη γίνεται ακόμη πιο εμφατική αλλά και συμβολική του νέου ξεκινήματος και της κατάργησης των παραδοσιακών πολιτικών προορισμών το ότι ο σημαντικός αναλυτής προέρχεται από το χώρο της ευρύτερης  Αριστεράς, οι φήμες δε τον έφεραν κοντά στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Φαίνεται, όμως πως η υποβόσκουσα μνημονιακή στροφή του κ. Κουβέλη καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την απόφαση του κ. Βαρουφάκη, του ανθρώπου που με  τις αναλύσεις του αποδόμησε από την αρχή, άρθρο προς άρθρο το μνημόνιο και οι εξελίξεις τον δικαίωσαν.

Σήμερα λοιπόν, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται ο Γιάννης Βαρουφάκης για να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο γνωστός οικονομολόγος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr αν όλα πάνε καλά θα κατέβει στην Β Αθήνας με το κόμμα του Πάνου Καμμένου .

Όπως θυμάστε ο Γιάννης Βαρουφάκης έγινε γνωστός το περασμένο καλοκαίρι μέσω του κινήματος των Αγανακτισμένων και τις διαλέξεις του στην πλατεία Συντάγματος.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών εναντιώθηκε στο μνημόνιο και υποστήριξε σθεναρά οτι : " δεν τα φάγαμε μαζί ".

Add comment


Security code
Refresh