NEWSTRAP.GR

Μέθυσα με τον Μάκη και τον Άδωνη και έμαθα πολλά…

E-mail Εκτύπωση PDF

1klitemnistraneaΓράφει η Κλυταιμνήστρα

 Αναγνώστεεεες μου! Πολυαγαπημένοι μου... Εσείς που μου συγχωρείτε όλες τις κραιπάλες,τα πάθη, τα λάθη, τις σπιουνιές, τις τσαχπινιές, τις ξιπασιές, τις αλαζονείες, τις βλακείες αλλά και τις ς μα(μπιπ)ες που γράφω!

 

 

Εσείς και μόνον εσείς, θα με γλιτώσετε από την πιθανή τιμωρία, εκείνου του «οργάνου» που κόβει πρόστιμα στα ΜΜΕ. Αυτό καλέ...που φαίνεται σαν να βγάζει τα «μισθά του», πουλώντας τις μεζούρες με τις οποίες μετράει τα ραδιο-προγράμματα!

Πω! πω! πω ! Καλέ τι είναι τούτοι εκεί μέσα; Καλέ ποια “ελληνοφρένεια”; Αυτοί και τον Αριστοφάνη - τον πραγματικό και όχι τον Λαζό- να βρίσκαν στο δρόμο θα τον..ξούριζαν! Για να πάει ασορτί, με τα κουρεμένα ομόλογα, που πιθανόν- ho knowς - αργότερα ίσως να απαιτήσουν και την ομολογία κάποιων...

 

Αναγνώστεεεες μου ξέρω πόσο βαθιά με έχετε χώσει στην καρδιά σας...Διαισθάνομαι ότι για πάρτη μου καθημερινά εγκληματείτε:

«Πνίγετε» το Γιωργάκη στην μπανιέρα, «φαρμακώνετε» το Βαγγελάκη αλά Λουκρητία, «σιχτιρίζετε» τον Αντωνάκη με ξορκισμούς, «ξαποστέλνετε» το Φωτάκο στο πυρ το εξώτερο, «εξοστρακίζετε» την Παπαρήγα στη χώρα της “σως ταρτάρ”, κρύβετε τον Αλέξη πίσω από τις λέξεις και κρεμάτε τους «των...υπολοίπων» από τα τσιγκέλια σαν τα αρνάκια της λαμπρής!

 

Σε όλους κάτι κάνετε , εκτός από την «ψηλή» γκιόσα! Αυτή, περιμένετε απλώς να βράσει στο ζουμί της....Κακιά δεν είμαι αναγνώστεεεες μου και το ξέρετε! Είμαι απλώς λίγο φαρμακόγλωσσα και χαβαλετζού! Αλλά πως να το κάνουμε; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε!

 ΑAA! Σήμερα είμαι λίγο φευγάτη... Ε ναι και δε μπορώ να σας το κρύψω ...

Παρ΄ ότι φανατική κατά του αλκοόλ, σήμερα τα έτσουξα λιγάκι... Γι αυτό δώστε βάση σε ό,τι αλλόκοτο γράφω, καθώς είναι γνωστό ότι:

Aπό μεθυσμένο, τρελό και παιδί, μαθαίνεις μόνο αλήθειες!

 Εγώ, καλέ, είμαι -όπως γνωρίζετε- πολύ επιρρεπής στις ακολασίες! Το τσιγάρο το κόβω, το χούι της τεκνατζούς, δεν μπορώ να το κόψω! Να... εκεί που βάδιζα κατά Ψυχικό μεριά, πετάχτηκαν μπροστά μου τρεις μπρατσωμένοι παιδαράδες... μπουκιά και συχώριο!

 Ήταν καλέ τα “παλικάρια” από τη Ρώσικη πρεσβεία ...Έβγαιναν να γιορτάσουν την νίκη του Βλαδήμηρου... Μου ζήτησαν λοιπόν να πάω μαζί τους στου Ψειρή για να ξεσκάσουμε και  να τα τσούξουμε και λιγουλάκι! «Σπασίμπα» τους είπα καθότι ευγενής!

Μέσα μου, βεβαίως, υστερόβουλα σκέφτόμουνα, ότι πάνω στο μεθύσι, όλο και κάποιον θα χούφτωνα! Γιατί αυτοί έχουν μάθει να πίνουν σα νεράκι μόνον βότκα... Το ουζάκι τους χτυπάει κατακέφαλα!

 -Παιδιά δεν την αντέχω τη βότκα... Αν θέλετε ουζάκι πολύ ευχαρίστως! τους είπα όλο χάρη και νάζι. Μια χαρά καθίσαμε... Μια χαρά τα μεζεδάκια μας..Μια χαρά το φλερτάκι μας...Και η ορχήστρα μας, μια χαρά κι αυτή! Έπαιζαν το άσμα:

Ούζο όταν πιεις... Γίνεσαι ευθύς ...Βασιλιάς δικτάτορας...Θεός και Παντοκρατορας..κλπ!

 Κάνω έτσι και ποιους βλέπω; Τον Μάκη ! Όχι καλέ τον Τριανταφυλλόπουλο ... αυτός πάει, παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε!

Τον άλλο καλέ, τον πρώην του Καρατζαφέρη, που είναι νυν του Αντώνη και διαμένων- επί Παπαδήμου- στο υπουργείο Υποδομών!

Ναι καλέ... το Μάκη Βορίδη!

Μετά του Αδώνεως βεβαίως, βεβαίως! Αυτοί για λόγους υψίστης ασφαλείας, περπατάνε δυο -δυο και πάνε παντού μαζί ! Εκτός από εκεί- φαντάζομαι-όπου και οι βασιλείς πάνε μόνοι τους...

 

Μόλις με είδαν τα παιδιά, ξαστέρωσαν! Ξέσπασε το πρώτο «παιδί» και άρχισε να τα σέρνει στον Καρατζαφέρη και την καρατζαφέρειο περίοδο της ζωής του, ΝΑΑΑ!

 

Καλέ εσύ ήσουν καλό παιδί,από σπίτι , ευγενής κι όχι αχάριστος ! του είπα , μπας και τον ηρεμήσω. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έστηναν αυτί και από τα γύρω τραπέζια. Είχα και τα τεκνά που δε σκάμπαζαν Ελληνικά και χασκογελούσαν μονίμως σαν χάνοι!

 -Ησύχασε Μακούλη μου...να μη μας ακούει και ο κόσμος, που παρατηρεί και μαρτυράει... Από την άλλη είχα και το νου μου σε άλλα, πιο περίπλοκα! Έκανα νόημα στα παιδιά να μη βγάλουν κιχ εις τη Ρωσική! Όχι τίποτε άλλο, αλλά να... ένα καραφάκι ουζάκι ένα «ντα» από τα ξανθά τεκνά...

 Λίγο το χεις σκέφτηκα να ξυπνήσουν τα αντι-Ρωσικά αισθήματα των υπουργών μας και να ξεσπάσει εδώ ένας νέος πόλεμος κατά των Ρωσό-Βλαδιμηρικών δυνάμεων...

Και άντε τότε εγώ, ποιανού το μέρος να πάρω: Tου Αδώνεως και του Μάκη, της Παπαρήγα ή των «τεκνών» του Βλαδίμηρος! Κι όχι τίποτε άλλο, δεν είχα και το κατάλληλο ντύσιμο...

Σε πόλεμο πας με μίνι φούστα και δωδεκάποντο τακούνι; Δεν πας...

 

-Ακούς εκεί να βρίζει εμένα και τον Άδωνη, που πάνω μας στηρίχθηκε ο “φασιστο-χοντρός” για να γίνει άνθρωπος, έλεγε ο Μάκης...

 

-Μας έβαλε στο παιχνίδι της συνεργασίας με το Λύκο- μπαρντόν του Λουκά ήθελα να πω- και μόλις αποφάσισε να κάνει πάλι την κωλοτούμπα του, είχε την απαίτηση να τον ακολουθήσουμε!πρόσθετε ο Άδωνις .

 

- Τέρμα αυτά...εμείς είμαστε λιμανάκια, δε θέλουμε άλλο... γυμναστική και κωλοτούμπες ούτε ανεχόμαστε χοντρά κόλπα! ματαπρόσθετε ο Μακούλης!

 

-Θα μας βοηθήσεις... θα μας γράψεις έτσι κάτι καλό, έτσι να του τη φορέσουμε του χοντρού Λαϊκιστή!με ρώτησαν με ένα στόμα, μια φωνή...

Α εδώ αναγνώστεεες μου, τους έστειλα το ηχηρό μήνυμα: Τέρμα οι τσάμπα εκδουλεύσεις...

-Τι μου δίνετε και τι σας δίνω!

Τότε, στο πλαίσιο της ανταλλαγής, έσκυψε το “Αηδονάκι”της παρέας και μου λάλησε:

- Ξέρεις Κλύμη μου σε λίγο θα αστράψει ο “Ηλιος”!μου είπε.

Καλέ αστράφτει ο ήλιος; Μεθυσμένη είμαι , αλλά όχι και τόσο πολύ!του απάντησα.

-Θα σκάσει θέμα με τον “Ήλιο” σου λέω!επέμεινε αυτός.

-Καλέ ποιόν ήλιο, τον πράσινο του ΠΑΣΟΚ: Καλέ εκείνος δε μέθυσε και αποσύρθηκε κατόπιν εντολών του συνθέτη; ρώτησα και πάλι.

-Βρε Κλύμη θα λεγα- αν δεν είμαστε σε ουζερί- ότι έχασες τη σπιρτάδα σου! Καλέ το πρόγραμμα «Ηλιος», εννοώ για τα βολταϊκά, που επεξεργάζεται ο τρίτος των ...παπάδων!

Τότε κατάλαβα ποιους παπάδες εννοούσε! Εννοούσε -φυσικά- τους Παπανδρέου, Παπαδήμο, Πακωνσταντίνου... Τους τρεις παπατζήδες δηλαδή! Ευτυχώς που δεν είναι όλοι και τους Πατρινοί... θα είχαμε και παρεξηγήσεις. Και τι έκανε αυτός;ρώτησα.

-Δεν έκανε, αλλά λένε ότι πάει να τους την κάνει! μου απάντησαν, με ένα στόμα,μια φωνή.

-Καλέ ποιοι; Ποιους εννοείτε; ματα- ρώτησα...

-Τους Περιφερειάρχες , γίνεται χαμός! μου απάντησαν.

Και συμπλήρωσαν:

-Κλύμη είσαι “εκτός” σε πρόλαβε το money pro! Έγινε λέει χαμός με τους Περιφερειάρχες των εμπλεκόμενων περιοχών με το πρόγραμμα Ήλιος.

Θεωρούν πως η πολιτική του ΥΠΕΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου, να τους παρακάμψει στο μεγάλο αυτό ενεργειακό project, είναι τουλάχιστον «ύποπτη» !

-Καλέ μη μου πείτε... Είναι ποτέ δυνατόν;ξαφνιάστηκα δήθεν εγώ..

-Άκου που σου λέμε, θα έχουμε πολλά...Ηλιομαγειρέματα οσονούπω!

Μη μου πείτε , γι αυτό ο πρώην Τσάρος, δε βιάζεται να γίνουν οι εκλογές;Κι εγώ νόμιζα ότι μετακόμιζε  δικούς του λόγους... Βρε τον μπαγασάκο... και τι άλλο έγραψε το το money pro;

- Να... ότι σε λίγο θα αρχίσει “επικίνδυνη” αλληλογραφία, όπου ακόμα και «πράσινοι» Περιφερειάρχες θα μιλάνε έξω από τα δόντια, για την περίεργη στάση του κολλητού του Γιωργάκη !

Βρε Αναγνώστες μου, αν και μεθυσμένη μάλλον σωστά σκέφτομαι: Λέτε κάτι να έπιασε η... μύτη του Αρχιεπισκόπου και άρχισε να ζητάει το «μάρμαρο»για το πρόγραμμα «Ηλιος» στην Πεντέλη”!

Εδώ , καθ΄ ότι και περίοδος νηστειών δε θα βγουν μαχαίρια, αλλά εξαπτέρυγα!

-Παιδιά μου, άξιος ο υπουργικός μισθός σας. Τώρα η σειρά μου να σας ανταποδώσω την πληροφορία με τσάμπα «δελτίο»...Να σκύψτε να δείτε τι έχω γράψει πρόχειρα στο... μπούτι μου με στυλό!

Έσκυψαν και... διάβασαν:

 

Την περασμένη εβδομάδα ο χοντρός πρώην αρχηγός σας, ΕΔΩ ήρθε και μασούλαγε χταποδάκι και και «έτσουζε» το ουζάκι του! Γι αυτό άρχισε να μιλάει -και να παραμιλάει- για «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους». Δηλαδή σας χώρισε σε συνομοταξίες Χριστιανών, Δωδεκαθεϊστών και Ρωμαιοκαθολικών...

Θα πας λοιπόν Μακούλη μου στο κρατικό Ραδιόφωνο και θα πεις:

 

«Για να μας θεωρεί Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους τότε προφανώς θεωρεί τον εαυτό του Χριστό, Λεωνίδα και Ιούλιο Καίσαρα και μάλιστα ταυτόχρονα».

Και θα του κάνεις «προβοκάτσια» ότι αυτά που λέει εναντίον σας , τα λέει μεθυσμένος!

-Και πως θα αποδείξουμε βρε Κλυταιμνήστρα ότι ήταν στουπί, όταν μας έβριζε...

-Πρώτον δε χρειάζεται με το ζόρι να πίνει! Είπαμε , προβοκάτσια! Δεύτερον, το

άσμα χρυσό μου ...Άκου το άσμα: Ούζο όταν πιεις κλπ...

 

Σηκώθηκαν τα παιδιά και έφυγαν γρήγορα να προλάβουν να κάνουν... δηλωσούλες.

Ουφ, τι κακό να έχεις πολλούς γνωστούς! Ούτε στην υγειά του Βλαδίμηρος μια φορά δεν μπορείς να πιεις με την ησυχία σου! σκέφτηκα φωναχτά και έκλεισα το «μάτι» στα τεκνά μου!

Καμιά παραγγελιά μαντμαζέλ; με ρώτησε ο “μπαγλαμάς” της ορχήστρας!

-Ναι! Ξέρετε μήπως εκείνο που λέει: Κείνο που με τρώει;  ...

Άρχισαν να παίζουν Νιόνιο, αλλά εγώ σκεφτόμουνα ότι νιονιό δεν έχουμε και όλο και τα θέλει ο κ(μπιπ)ος μας και τα τραβάμε όλα!

 

Add comment


Security code
Refresh