NEWSTRAP.GR

Ήρθε η ώρα να Αντισταθούμε

E-mail Εκτύπωση PDF

Του Στέλιου Πολίτη1black

 

Λίγοι Έλληνες, δυστυχώς, έχουν αντιληφθεί ότι η πατρίδα μας έχει παραδοθεί στο πεδίο της Διεθνούς Οικονομικής Τρομοκρατίας.

 

 Αυτές οι κρίσεις χρέους κυρίως μεθοδεύονται και ευδοκιμούν από την εξασθένηση των αντιστάσεων της Κοινωνίας.  Για να εξασθενήσει όμως η αντίσταση των μαζών δεν αρκεί η κρίση η Οικονομική, ούτε οι αιματηρές περικοπές ούτε οι Διαγραφές των κοινωνικών δαπανών. 

 

Χρειάζεται κάτι άλλο, μη υλικό ή υλιστικό.  Πρέπει να διοχετευθεί στην κοινωνία ένα ΣΟΚ, ένα ΔΕΟΣ που να φωνάζει τους φόβους και κινδύνους για ολοκληρωτικές καταστροφές, να διεκτραγωδεί  τις συνέπειες  ΚΟΛΑΣΗΣ που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να καταλάβουμε.  Έτσι μοιραία θα αποδεχθούμε το οδυνηρό γεύμα που ετοιμάζουν και μάλιστα θα είμαστε και ευχαριστημένοι.

 

Νύχτα και μέρα με προκλητική… αντικειμενικότητα και απροκάλυπτα όλοι οι δημόσιοι φορείς (Κυβέρνηση, τύπος, τηλεόραση θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες), κόπτονται να πείσουν τους Έλληνες ότι εάν δεν υπογράψουμε τα Μνημόνια (Η πρώτη δανειακή σύμβαση δεν έχει ψηφισθεί από τη Βουλή και δεν είναι νόμιμη), το μεσοπρόθεσμο και τη δανειακή σύμβαση (Ήδη ψηφίστηκε στη Βουλή), καταστραφήκαμε, την επόμενη μέρα δεν θα έχουμε να φάμε.

 

Βέβαια ασφαλώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα.

 

 Δεν σκέφθηκε κανένας τηλεοπτικός ή άλλος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει να μας πουν, πως από τα 87 δις ΕΥΡΩ της δόσης του δανείου που περιμένουμε σαν μάνα εξ ουρανού τα 83 δις ΕΥΡΩ θα πάνε κατευθείαν στους δανειστές, εμείς θα λύσουμε τις καταστροφές που προαναγγέλλουν;

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!  Υπάρχει σοβαρή απάντηση σ’ αυτό;

 

Αλλά εάν υποθέσουμε ότι πτωχεύουμε τότε όλα τα δανεικά θα γίνουν δραχμές, δηλαδή θα αντιστοιχούν στην υποτιμημένη εκ των πραγμάτων δραχμή που θα επανέλθει.  Τότε ποιος  θα είναι ζημιωμένος εξ ίσου με τον άλλο;  Θα δεχθούν οικειοθελώς οι δανειστές μας να μας πτωχεύσουν για να χάσουν τα λεφτά τους;  Το συμφέρον τους οι δανειστές μας το γνωρίζουν πολύ καλά.

 

Γι’ αυτό προσπαθούν να εισπράξουν το γρηγορότερο όσα μπορούν περισσότερα ώστε η ζημιά γι’ αυτούς να είναι αμελητέα.

 

 Βασικός μοχλός για την επιτυχία τους αυτή ήταν η ψήφιση από τη Βουλή της νέας δανειακής σύμβασης.  Και πιο συγκεκριμένα και ειδικά η υπαγωγή του δανείου στο Αγγλικό Δίκαιο.

 

Αφού πέτυχαν με την πρώτη παράνομη δανειακή σύμβαση να κερδίσουν δύο χρόνια ώστε να απαλλαγούν από τα τοξικά ομόλογα (απόδειξη επ’ αυτού η στυγνή δήλωση του Γερμανού ΣΟΙΜΠΛΕ ότι τώρα η Ευρώπη κινδυνεύει λιγότερο από την χρεοκοπία της Ελλάδας), Επιχειρούν με την νέα δανειακή σύμβαση (που δυστυχώς ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων), και την υπαγωγή της στο Αγγλικό δίκαιο που εκτός των άλλων θα υποχρεωθούμε να πληρώσουμε τους δανειστές μας σε ΕΥΡΩ εάν πτωχεύσουμε και γυρίσουμε στη δραχμή δηλαδή να υποδουλώσουν για πάντα την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

Δεν είμαι οικονομολόγος θα έλεγα ότι είμαι τελείως άσχετος με τα οικονομικά αλλά πιστεύω στον κοινό νου σαν Έλληνας και στην αναζήτηση της Αλήθειας.

 

Εάν οι σκέψεις που διετύπωσα είναι απορριπτέες μικρό το κακό για την Πατρίδα μου.  Εάν όμως είναι αληθινές τότε βαδίζουμε εθελοντικά στην μόνιμη υποτέλεια προς αιώνια καταισχύνη.

 

Η Τρομοκρατία της καταστροφής δεν πρέπει να περάσει.  Είναι ΑΠΑΤΗ.  Με την περιουσία της Πατρίδας μας, την Εθνική μας κληρονομιά και την γεωπολιτική μας θέση δεν πρόκειται να καταστραφούμε ΠΟΤΕ. Να δοκιμαστούμε ΝΑΙ.  Να μας υποδουλώσουν και να μας εξαφανίσουν ΠΟΤΕ.

 

Δεν είναι ΑΡΓΑ ακόμα και τώρα εάν αντιδράσουμε σαν Έλληνες όπως έχουμε μάθει στην δύσκολη αλλά γεμάτη υπερηφάνεια Ιστορία της ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, διαφορετικά  Έλληνες το Έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στην πομπή της κηδείας.

 

Είναι ώρα  να αντισταθούμε στους ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΥΣ της ψυχής μας.

 

Το πνεύμα είναι αδούλωτο.  «ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ».

 

Add comment


Security code
Refresh