NEWSTRAP.GR

Ελεύθεροι οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση Α.Τσοχατζόπουλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Είναι πολλές οι ψήφοι... Άκη!009A758FEAD8D77E2B9CF32B20E0CB15

Ρεπορτάζ: Έρρικα Ρούσσου

Ένας, ένας και χωρίς χαρτάκι προτεραιότητας προσέρχονται από το πρωί ενώπιον του ανακριτή οι δέκα συγκατηγορούμενοι του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι απολογίες ξεκινούν άρα και οι αφέσεις...αμαρτιών. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται μετά την απολογία του, ο πρώτος εκ των δέκα "υπασπιστών" του πρώην Υπουργού. Στην απολογία του υποστηρίζει ότι λειτουργούσε για λογαριασμό του Ν. Ζήγρα. Εξηγεί ότι αν ήξερε ότι οι αγοραπωλησίες γίνονταν με χρήματα από δωροδοκίες δε θα δεχόταν να τον εξυπηρετήσει-υπήρχε ας πούμε περίπτωση να υποστηρίξει κάτι άλλο;!-.

Τα χαμόγελα στους υπολοίπους που αναμένεται να απολογηθούν έως την Παρασκευή "σκάνε", όταν μαθαίνουν πως αθώος κρίθηκε ο εμφανιζόμενος ως νόμιμος εκπρόσωπος της off shore εταιρείας Torcaso, η οποία κατά το εισαγγελικό πόρισμα στην πραγματικότητα ανήκε στον πρώην Υπουργό. Όταν δε, την "τύχη" αυτού ακολούθησαν κι οι υπόλοιποι τρεις, άρχισαν τα γέλια- αν όχι τα κλάματα-.

Έτσι, κατά την ίδια διαδικασία, δύο εκπρόσωποι της Morelia και ένας της Bluebell αφήνονται ελεύθεροι. Εμβάσματα δεκάδων εκατ. ευρώ κατατέθηκαν σε λογαριασμούς της Morelia σε τράπεζες στο εξωτερικό για λογαριασμό του Ν. Ζήγρα. Η Bluebell εμφανίζεται σε ύποπτες αγοραπωλησίες ακινήτων (Δεινοκράτους) καθώς και σε εμβάσματα που, σύμφωνα με κατά τις εισαγγελικές αρχές, αφορούν μίζα από τα TOR M1. Και οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα για μίζες και διακίνηση μαύρου χρήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους- τελικά ό,τι υποστηρίζει κανείς...αυτό είναι. Μήπως να κάναμε τα διακαστήρια τηλεπαιχνίδια να έβγαινε και καμιά διαφήμιση;!-.

Την Παρασκευή θα απολογηθεί η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, καθώς και η κόρη του, Αρετή.

Οι δύο κυρίες αναμένεται να εξηγηθούν αναφορικά με το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006 από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.

Αυτά τραβάει κανείς όταν έχει για κεφαλή της οικογένειας άτομο που "θυσιάζεται" στο βωμό των εκλογών. Τι; Μπήκε στη φυλακή για απονομή δικαιοσύνης; "Τράτζικ!"

Comments  

 
0 #1 NIKH MOYΣΑΜΑ 2012-04-25 13:15
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΤΟ ΞΕΡΩ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ......
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh