NEWSTRAP.GR

Το αίνιγμα Κωστας Καραμανλής

E-mail Εκτύπωση PDF

karamanlhs

Tου Κώστα Παππά

Πολλά τα σενάρια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας που όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται όλο και πιο ρευστό. τα ερωτήματα που μπαίνουν κάθε μέρα όλο και πιο περίπλοκα με το βλέμμα όχι μόνο σε αυτές τις εκλογές αλλά και τις επόμενες που κατά πολλούς δε θα αργήσουν. Τα σενάρια αυτά εμπλέκουν σε πολιτική ενεργοποίηση και τον Κώστα Καραμανλή.Πάντως το σενάριο αυτό θέτει πολλά ερωτήματα και γρίφους που δύσκολα μπορούν να απαντηθούν τώρα.

 Το πρώτο και βασικό ερώτημα είναι αν ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής θέλει να εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα. Στο ερώτημα αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει και ο Καραμανλής δεν μιλάει. Το δευτερο ερώτημα είναιο ακριβώς αυτό , για ποιό λόγο ο Καραμανλής δεν έχει καν ανοίξει το στόμα του για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιά στάση θα κρατήσει ο Καραμανλής στις εκλογές που έρχονται , ποιό απλά θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ή όχι; Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να λέει καθαρά οτι δεν θα είναι , αλλά ούτε και καμία που να επιβεβαιώνει υποψηφιότητα.

Όπως και να χει ο Κώστας Καραμανλής παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό των όποιων μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων, πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν οτι ο τέως Πρωθυπουργός είναι στη γωνία και κάτι  περιμένει, ίσως κάποιο σήμα , μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε οτι θα περάσει τον υπόλοιπο βίο του κάπου ύσηχα στη Ραφήνα,άλλωστε και η ηλικία του δε δικαιολογεί ακόμα συνταξιοδότηση σε καμία περίπτωση.Είναι από τις στιγμές που μπορεί κάποιος να υποστηρίξει οτι η σιωπή λέει ποολλά περισσότερα από οτι τα λόγια και οι δηλώσεις. 

Add comment


Security code
Refresh