NEWSTRAP.GR

Βραζιλία: Φρικιαστικές εικόνες από κανίβαλους

E-mail Εκτύπωση PDF

Επιμέλεια: Μαρία Χάλαρηkanibaloi

«Καρτέλ». Ένα όνομα. Μια σέκτα τριών κανίβαλων. Στόχος τρεις γυναίκες τον χρόνο. Κίνητρο ο εξαγνισμός των πνευμάτων.

Δράστες ο 51χρονος Ζόρζε ντα Σιλβέιραμ, η 51χρονη Ιζαμπέλ Πιρές και η 25χρονη Μπρούνα ντα Σίλβα.

Σκηνές φρίκης αντίκρισαν οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας στην πόλη Γκουαρανιούνς της πολιτείας Περναμπούκο. Δύο γυναίκες εξαφανισμένες βρίσκονται θαμμένες στον κήπο.  Η  20χρονη Αλεξάντρα Φάλκαου και η 30χρονη Ζιζέλε ντα Σίλβα.

Κρανία μισοφαγωμένα. Ένα βιβλίο περιγράφει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια των αποτρόπαιων εγκλημάτων τους. «Οι σχέσεις ενός σχιζοφρενούς».

«Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις πράξεις της τριάδας, με σχεδιαγράμματα και στοιχεία για τον κανιβαλισμό, βρέθηκαν σε ένα βιβλίο 50 σελίδων γραμμένο από τον ντα Σιλβέιρα, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό δίπλωμα και μαύρη ζώνη στο καράτε», δηλώνει ο  Ντεμόκριτου Ονοράτου, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στο σπίτι του αίσχους βρισκόταν κι ένα 5χρονο κοριτσάκι. Οι αρχές υποστηρίζουν πως ίσως είναι η κόρη ενός εκ των θυμάτων. Αυτό ήταν το δόλωμα για να προσελκύουν οι κανίβαλοι τα θύματα τους. Baby sitter.  Τώρα το παιδάκι βρίσκεται υπό την προστασία του δικαστή.

Η Μπρούνα ντα Σίλβα, δεν δίστασε. Παραδέχτηκε την δολοφονία μιας ακόμα γυναίκας το 2008 στην γειτονική πόλη, Ολίντα. Όνομα αυτής Τζέσικας Περέιρα.

Η αστυνομία εντόπισε εύκολα τους δράστες μέσω της κάμερας ασφαλείας σε κατάστημα που έκανε ένα εκ των θυμάτων αγορές με πιστωτική κάρτα.
Οι γείτονες των εγκληματιών σοκαρίστηκαν από την είδηση και έκαψαν ολότελα το σπίτι του τρόμου μέσα σε λίγες ώρες.

Add comment


Security code
Refresh