NEWSTRAP.GR

ΟΛΗ η αλήθεια για την Ελλάδα»

E-mail Εκτύπωση PDF

1ektelesiΕπιμέλεια κειμένου Μάνια Τσαβλίδου

Μια πραγματική αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media…και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Ο Δημήτρης από την Ελλάδα ετοίμασε μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα ,το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα δεν λένε…

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι μία χώρα από τις ομορφότερες στον κόσμο. Έχουμε ένα μπλε της θάλασσας και  το μπλε του ουρανού, θαυμάσιο ήλιο και ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μας επισκέπτονται για να απολαύσουν κάθε χρόνο τον όμορφο καιρό μας, την πολύ μεγάλη ιστορία μας, το εξαιρετικό μεσογειακό φαγητό μας, και τη φημισμένη φιλοξενία μας.

Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα έχει πρόσφατα πολλά προβλήματα.

Η οικονομία μας έχει καταρρεύσει.

Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας δίνουν συνεχώς ψευδείς υποσχέσεις γεμάτες σκατά και οι μάζες τους πίστεψαν και τους εμπιστεύτηκαν.

Η αστυνομία μας, αντί να προστατεύει εμάς, προστατεύει τους ξεπεσμένους πολιτικούς μας και τα συμφέροντα των τραπεζών και των πλουσίων. Η αστυνομική βία στην Ελλάδα έχει πάρει ακραίες διαστάσεις. Σχεδόν κάθε μέρα μπορείτε να δείτε ΜΑΤ να εκτοξεύουν δακρυγόνα στους πάντες, χωρίς να συγκινούνται. Ακόμη και σε ηλικιωμένους και παιδιά, χωρίς λόγο!

Χτύπησαν ακόμη και τον «γέρο» Μανώλη Γλέζο, ο ποίος είναι φημισμένος για το κατέβασμα της σημαίας με τη σβάστικα από την Ακρόπολη κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Wikipedia λέει συγκεκριμένα:

«Στις 30 Μαΐου 1941,αυτός και ο Απόστολος Σάντας ανέβηκαν στην Ακρόπολη και γκρέμισαν τη σβάστικα, που ήταν εκεί από την 27η Απριλίου του 1941,όταν οι δυνάμεις των Ναζί είχαν εισέλθει στην Αθήνα. Αυτή ήταν η πρώτη πράξη αντίστασης που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ενέπνευσε όχι μόνο τους Έλληνες, για όλους τους ανθρώπους, να αντισταθεί ενάντια στην κατοχή, και καθιέρωσε και τους δύο ως δύο διεθνείς αντι-ναζιστές ήρωες».

Αυτοί οι «Μπάτσοι» που είχαν την χαρά στο πρόσωπό τους χτυπώντας τον «γέρο» ασέβησαν προς την χώρα τους και την ιστορία της ρίχνοντας δακρυγόνα ειδικά σε αυτόν τον ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

Κατά τη διάρκεια των ταραχών ,υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που σπάσανε καταστήματα, κατέστρεψαν αυτοκίνητα, ιδιωτικές περιουσίες και έριξαν βόμβες μολότοφ.

Κάποιοι άνθρωποι πήραν φωτογραφίες από αυτούς τους ανθρώπους που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και κρατούσαν ξύλα και έριχναν πέτρες εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και γενικά «έκαναν φασαρία». Είναι τμήμα της ελληνικής αστυνομίας!

Μερικοί αστυνομικοί οπλισμένοι με ραβδιά, πέτρες, τούβλα, φορώντας πολιτική περιβολή. Οτιδήποτε τοποθετημένο σε μια όμορφη «συμφωνία καταστροφής» από την κυβέρνηση για αλλαγή της κοινής γνώμης με τη δική τους προπαγάνδα…

Έλληνες καθημερινά χάνουμε  τις δουλειές μας. Χάνουμε τα σπίτια μας. Πολλές φορές διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε μας (που σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ)αν δεν πληρώσουμε ένα νέο φόρο που έχει σαν στόχο να δοθεί στις τράπεζες και στους διεθνείς πιστωτές μας. Η πείνα είναι πάνω από όλα, πολλοί άστεγοι και δεν μπορούμε να πολεμήσουμε αυτό το σύγχρονο νέο μοντέλο δικτατορίας.

Εμείς ακούμε τα ξένα ειδησεογραφικά κανάλια που κάνουν μια ΑΠΑΙΣΙΑ προπαγάνδα για τους Έλληνες και λένε ότι είμαστε τρομεροί άνθρωποι, που δεν πληρώνουμε τους φόρους μας, που κλέβουμε και ότι είμαστε τεμπέληδες.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ!!!

Θέλετε απόδειξη? Πάμε λοιπόν:

Οι Έλληνες γνωρίζουν τα πάντα γύρω από του ΜΥΘΥΟΥΣ! Ορισμένοι μύθοι είναι εμπνευσμένοι. Ορισμένοι είναι Παραπλανητικοί.

Ας αναλύσουμε τον σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ.

Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες

Μέσος όρος εργασίας ανά έτος σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, δουλεύουμε περισσότερες ώρες και από τους Γερμανούς, τους Ισπανούς, και τους Πορτογάλους.

Ναι ,οι Έλληνες ξόδεψαν τα δάνεια τους όλα σε σουβλάκια και ούζο!

Λάθος μεγάλο, φτιάχτηκαν πάρα πολλά έργα υποδομών, ΜΕΤΡΟ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ κλπ

Ναι ,οι Έλληνες δεν παράγουν τίποτα!

Οι εξαγωγές από την Ελλάδα ήταν 31,5% το 2011.Η Ελλάδα  παράγει,αλουμίνιο,βωξίτη,μάρμαρο,νικέλιο,χαλκό,τσιμέντο,σωλήνες,χρυσό,μπετονίτη,περλίτη,όσμιο,φυσικό αέριο, λάδι.

Και φυσικά μεσογειακές γεύσεις!

Οι Έλληνες μολύνουν το Περιβάλλον τους.

Από το ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 387 παραλίες μας έχουν κερδίσει την Γαλάζια Σημαία.Εκπληρώνοντας 40 εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια και άλλες 1000 είναι εντελώς παρθένες.

Ναι, μα η Ελλάδα δεν έχει μέλλον!

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος Μύθος που έχουμε να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!

Οι Έλληνες βρίσκαμε πάντα τρόπους για να ξανασηκωθούμε μετά από πολέμους, δικτατορίες, υφέσεις και πολλές άλλες φορές δυστυχώς στην τεράστια ιστορία μας.

Είμαστε εργατικοί, είμαστε επίμονοι, είμαστε μαχητές και είμαστε πάντα ΝΙΚΗΤΕΣ.

Μερικά γεγονότα που τα μέσα ενημέρωσης δεν λένε:

Η Γερμανία οφείλει προς την Ελλάδα 575 δισεκατομμύρια ευρώ για : α) αποζημίωση για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο,

Β)δάνειο πολέμου που πήραν δια της βίας από την Ελλάδα κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν είναι οποιοσδήποτε Έλληνας που μας δίνει αυτά τα στοιχεία, αυτά ειπώθηκαν από τον Jacques Delpla,Οικονομικό Σύμβουλο του Sarkozy,του Προέδρου της Γαλλίας.

Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη για την κρίση.

Ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα ανεξέλεγκτα δάνεια για πωλήσεις γης. Ήμασταν πάντα μια μικρή χώρα χωρίς μεγάλες βιομηχανίες, όπως αυτές της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Αντιμετωπίσαμε τόσους πολέμους (κατάληψη από τους Τούρκους για 400 χρόνια μέχρι το 1821,2 μεγάλοι πόλεμοι κατά τους οποίους οι έλληνες σφάχτηκαν σε τεράστιους αριθμούς, πόλεις και χωριά σβήστηκαν από τον χάρτη, γυναίκες και παιδιά και άοπλοι άμαχοι, σκοτώθηκαν ή πέθαναν από την πείνα, μετά ακολούθησε ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, μετά ακολούθησε η Δικτατορία της Χούντας.

Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας, σε συνεργασία με τους ξεπεσμένους Γερμανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες υπέγραψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS,όπου έχουν υπογράψει για την αγορά τεραστίων ποσοτήτων προϊόντων της SIEMENS (από φώτα τροχαίας, σε κάμερες κυκλοφορίας, τον εξοπλισμό ασφαλείας για δισεκατομμύρια ευρώ).Αυτά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρήματα από ΕΛΛΗΝΕΣ, που έφυγαν χωρίς τη γνώμη και τη συγκατάθεση μας και πήγαν σε γερμανικές τσέπες.

Η Ελλάδα αναγκάστηκε από Γαλλία και τη Γερμανία να αγοράσει μεταχειρισμένο στρατιωτικό εξοπλισμό,10 φορές την τιμή που θα αγόραζε εξοπλισμό από τους Ρώσους. Ελληνικά χρήματα που πήγαν σε γαλλικές και γερμανικές τσέπες και πάλι. Όσον αφορά τα νέα μας αποκτήματα ήταν σκάρτα και ελαττωματικά.

Γερμανικά υποβρύχια όλα ελαττωματικά, πλέοντας, διαγωνίως! Ίσως από μια νέα φευγαλέα τεχνική στη θάλασσα!

Όσο για τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό που αγοράσαμε?

Ήταν όλα τα σκουριασμένα και εκτός λειτουργίας. Λίγα ακόμη ελληνικά δισεκατομμύρια ευρώ που πήγαν στους γερμανικούς και γαλλικούς κάδους απορριμμάτων.

Το ελληνικό μετρό στην Αθήνα, φτιάχτηκε από γερμανική εταιρία και πάλι δισεκατομμύρια ευρώ πήγαν σε γερμανικές τσέπες!

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο και πιο σημαντικό, να θυμάστε:

ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Δεν μισούμε τους ξεπεσμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ μας.

Δεν μισούμε τα MEDIA ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

Αν χάσουμε, αυτή τη μάχη, οι μεγάλες Τράπεζες, θα κερδίσουν τον πόλεμο. Εάν η χώρα μας πέσει στα νύχια τους καήκαμε!

Έτσι σας παρακαλώ σηκωθείτε από τον καναπέ σας και βγείτε στις πλατείες και τους δρόμους και υψώστε τη φωνή σας και υψώστε τις γροθιές σας.

Διαμαρτυρηθείτε για όλα όσα φέρνουν σε αυτόν τον κόσμο ΑΔΙΚΙΑ.

Μας αφορά! Ο κόσμος αλλάζει!

Χώρες υποδουλώνονται στις διεθνείς τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρίες!

Το ACTA είναι για να κρατήσει το στόμα μας κλειστό!

Η Ελλάδα είναι στη γραμμή, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ, για κάτι που δεν είμαστε ένοχοι!

Η Χώρα μας έχει υποστεί βλάβη και χρειαζόμαστε την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, Όχι το ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια επιστολή που κάνει το γύρο του κόσμου μιας και έχει γραφτεί και στην αγγλική γλώσσα, τι έχετε να απαντήσετε βρε πουλημένα τομάρια σε αυτόν τον άγνωστο  Έλληνα, που την ύστατη αυτή στιγμή ΠΟΝΆΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

 

Add comment


Security code
Refresh