NEWSTRAP.GR

Η λίστα του επικρατείας για Οικολόγους και Μπακογιάννη

E-mail Εκτύπωση PDF

psifodeltioΣτα καλύτερα δυνατά ποντάρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, που παρουσίασαν χθες τα ψηφοδέλτια επικρατείας τους.

Οικολόγοι Πράσινοι

Ο Γ. Παρασκευόπουλος είναι πρώτος στη λίστα Επικρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, ενώ σε τιμητική θέση συμμετέχουν ο υιός του Μ. Παπαγιαννάκη και ο συνθέτης Μ. Κουμπιός.

Πιο συγκεκριμένα στη λίστα επικρατείας είναι οι εξής: Γ. Παρασκευόπουλος, Ν.Μυλωνάς, Γ. Τσακλάγκανου, Δ.Κοτσόργιος, Μ. Κουμπιός, Λ. Παπαγιαννάκης, Γ. Τριανταφυλλίδης, Ηλ. Γιαννίρης, Φ. Μπίμπασης, Αικ. Λεμπέση, Σπ. Σγούρος και Κ. Διάκος.

 

Δημοκρατική Συμμαχία

 

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗ.ΣΥ. παρουσίασε χθες η κ. Ντ. Μπακογιάννη.

Επικεφαλής είναι -όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί- ο καθηγητής Γ. Μπήτρος και ακολουθούν οι κ.κ. Θ. Συμεωνίδης, Γ. Σαρηγιαννίδης, Αλ. Πάλλη, Μιλτ. Καράτζης, Γ. Ανδρουλάκης, Ο. Κολοκυθά, Π. Καμάρας, Λ. Κλείτου, Αδ. Σεϊτανίδης, Δημ. Γιαννουλάκης και Γ. Παναγιωτόπουλος.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από «μια ομάδα ανθρώπων αποφασισμένων να δουλέψουν σκληρά για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την αλλαγή του κράτους».

 

Πηγή: Έθνος

Add comment


Security code
Refresh